divendres, 11 de juliol del 2014

ELS SOCIALISTES DEL CAMP DE TARRAGONA VOTARAN DIUMENGE EL PRIMER SECRETARI DEL PSC I EL SECRETARI GENERAL DEL PSOE



Els militants del PSC de la Federació del Camp de Tarragona estan convocats diumenge a les urnes per elegir el primer secretari del PSC i el secretari general del PSOE en el marc de les eleccions primàries convocades pel partit a tal efecte.

Les urnes estaran obertes des de les 10h del matí fins a les 20h del vespre a les agrupacions socialistes de Valls, Cambrils, Miami, Reus, la Selva del Camp, Segur de Calafell, Cunit, El Vendrell, Falset, Constantí, Creixell, el Catllar, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra, Vila-seca i la Canonja.

En el cas del PSC el candidat a primer secretari és Miquel Iceta mentre que hi ha tres candidats que opten a la secretaria general del PSOE, Eduardo Madina, Pedro Sánchez i José Antonio Pérez Tapias.

El secretari d’organització de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Joan Ruiz, ha fet una crida als militants del partit per tal que “participin en aquest procés d’elecció directe dels màxims dirigents del partit d’acord amb el principi de radicalitat democràtica que ens demanda la societat.”


“Estic convençut de què aquest procés suposarà un revulsiu que revitalitzarà el partit i el situarà en les millors condicions per representar el veritable sentir del poble de Catalunya. En els propers mesos serà més necessari que mai un PSC fort que aposti pel diàleg i que defensi les prestacions i serveis socials del nostre Estat del benestar actualment en perill per culpa de les retallades de la dreta”, ha afirmat Joan Ruiz. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada