divendres, 30 de maig del 2014

VOLEM UN SALOU...



Ahir mateix em va aturar un veí del barri. Acaba d’esgotar la prestació de l’atur, té dos fills i paga una hipoteca. Era comercial, va quedar-se a l’atur fa dos anys i pensava que tornaria a trobar feina ràpidament. No ha estat així. Està desesperat. Em comentava si sabia d’alguna cosa perquè l’únic que ha trobat fins ara és un treball temporal per fer de cambrer aquest estiu en un local de la ciutat. “No em pensava que estava tan malament la cosa. El pitjor és quan penses en els nens. Tens fills tu?”

Aquestes paraules, i no només les paraules sinó l’estat d’ànim amb les que s’expressen, defineixen a la perfecció la dramàtica situació que viuen molts salouencs i les salouenques.

Hi ha molt i molts veïns de Salou que estan patint de ple els efectes de la crisi i les seves conseqüències tràgiques en forma d’atur, descens de salaris i minva de prestacions, ajudes i serveis socials. Una dinàmica negativa que s’ha agreujat en els darrers tres anys. Hem de aconseguir que cap veí o veïna de Salou quedi orfe, abandonat a la seva sort, sense uns ingressos bàsics per poder viure amb dignitat. Un Salou on no hi hagi cap nen, ni un de sol, que passi gana i no tingui garantits uns hàbits alimentaris saludables.  

Un Salou on cap família quedi al carrer perquè no ha pogut pagar la hipoteca o el lloguer del seu habitatge. Volem un Salou que sigui un referent en paràmetres de qualitat de vida no tan sols al Camp de Tarragona, sinó al conjunt del país.

Una ciutat de benestar i de dignitats compartides on tots els seus habitants tinguin un sentiment d’orgull, hagin nascut o no a la vila. En definitiva, un Salou de tots i per a tots. Som, i serem, un sol poble, unit i socialment cohesionat. Per això hem de treballar tots plegats.   

És evident també que els ciutadans ens han enviat un missatge de canvi també en l’organització tradicional dels partits polítics i de les decisions pel que fa als missatges i lideratges. Ho comparteixo.


Crec en la necessària regeneració democràtica. Hem de ser un exemple en la transparència absoluta en relació al nostres processos i en la tolerància zero respecte a qualsevol corrupció o irregularitat. Aquesta és la meva convicció i també el meu compromís polític amb tots vosaltres.    

Toni Brull
Regidor del PSC a Salou 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada