dimarts, 6 de maig del 2014

EL PSC DEMANA AL PARLAMENT LA PARALITZACIÓ IMMEDIATA DEL TANCAMENT DE L’ESCOLA MIRADES DE TORREDEMBARRA



El grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una proposta de resolució en la què es demana al Govern que paralitzi de manera immediata el tancament de l’escola Mirades de Torredembarra.

Així mateix, la proposta demana encarregar el projecte de la nova escola Mirades tal i com el mateix Ajuntament havia previst al pla parcial La Rasa aprovat el 2010.

Segons ha reconegut el diputat socialista Xavier Sabaté, “en conèixer la decisió del Departament de tancar l’escola la nostra sorpresa va ser majúscula ja que el mateix Ajuntament havia aprovat el 2010 el Pla Parcial La Rasa on es preveu la reserva per a usos educatius d’un terreny i s’ha vingut anunciant des d’aleshores que estava destinat, precisament, per a la nova escola Mirades.”

La proposta socialista també argumenta que, en cap cas, la supressió es degui a causes derivades de pèrdua de població en edat escolar. “Ans al contrari, Torredembarra ha augmentat la població en aquesta franja d’edat i, segons les dades de què disposem, tan sols per a P3 hi ha una demanda d’escolarització de 161 nens i nenes la qual cosa fa que siguin insuficients les sis unitats destinades a aquesta edat en el conjunt del municipi.”


Per la seva banda, el portaveu socialista a l’Ajuntament Jordi Solé ha agraït al grup parlamentari del PSC que hagi portat aquest tema al Parlament. “Es tracta d’un tema molt important per als torrencs i torrenques que, de forma quasi unànime, s’oposen al tancament de l’escola. És un autèntic absurd voler tancar centres escolars quan no hi ha ni una sola raó objectiva que ho justifiqui. Estem esperançats de què gràcies a la proposta socialista el Parlament pugui aturar una decisió lesiva per al conjunt de la ciutadania de Torredembarra”, ha sentenciat Jordi Solé.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada