divendres, 23 de maig del 2014

FRANCESC VALLÈS PREGUNTA A LA MINISTRA DE FOMENT SOBRE L'AMPLE INTERNACIONAL DEL CORREDOR DEL MEDITERRANI



El candidat a l’alcaldia i diputat al Congrés, Francesc Vallès, ha registrat una pregunta al Congrés dirigida a la Ministra de Foment, Ana Pastor, perquè el govern del PP contesti si garanteix la instal·lació de l’ample internacional ferroviari en la construcció del Corredor del Mediterrani al seu pas per Tarragona.

Aquesta pregunta forma d’una ofensiva parlamentària iniciada fa uns dies pel grup socialista després que es conegués que el Corredor del Mediterrani es construeix amb ample de via ibèric i no pas europeu en el tram de Mont-roig a Cambrils, amb les incerteses que aquest fet ha generat al territori.

Així, fa dues setmanes Vallès ja va registrar una bateria de preguntes, també dirigides a la ministra de Foment, per conèixer les veritables intencions del govern en relació al corredor del Mediterrani i les possibilitats tècniques reals a l’hora d’implementar-les: compatibilitat de les travesses, terminis d’entrada en funcionament, etc. Un dia després, demanava reunió urgent amb el secretari general d’Infraestructures, Manuel Niño, per aclarir la planificació del Ministeri de Foment en relació al tram tarragoní del Corredor.


Francesc Vallès considera aquesta qüestió “vital per a la competitivitat de les comarques tarragonines com perquè el govern garanteixi públicament la instal·lació de l’ample internacional, que ens ha de connectar amb l’alta velocitat amb tot l’eix mediterrani”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada