dijous, 8 de maig del 2014

FRANCESC VALLÈS DEMANA UNA REUNIÓ URGENT AMB EL SECRETARI GENERAL D’INFRAESTRUCTURES DE L’ESTAT PER ACLARIR ELS PLANS DEL MINISTERI SOBRE EL CORREDOR DEL MEDITERRANI



El portaveu adjunt del grup socialista al Congrés dels Diputats, Francesc Vallès, ha demanat aquest dijous una reunió urgent amb el secretari general d’infraestructures de l’Estat, Manuel Niño, per aclarir quina és la planificació real del ministeri de Foment en relació amb el tram tarragoní del Corredor del Mediterrani.

Segons ha destacat el diputat socialista, “davant dels dubtes i incerteses que s’estan generant aquests dies creiem imprescindible que el màxim responsable en matèria d’infraestructures ens expliqui que està fent Foment en el tram tarragoní del Corredor.”

“Hi ha dubtes racionals sobre la possibilitat tècnica que les travesses instal·lades admetin el tercer fil. En una via on havia d’haver-hi ample europeu. En aquests moments el desconcert és monumental i cal aclarir-ho quan més aviat millor perquè els trams nord fins a Castellbisbal i el sud de Castelló a València s’estan licitant amb tercer fil. Tarragona i el seu teixit productiu no poden perdre en competitivitat.”


Francesc Vallès considera que aquesta qüestió és el suficientment important per la província de Tarragona, igual com per tot l’arc mediterrani peninsular, com per fer que els màxims responsables del ministeri de Foment aportin certeses en un tema on s’estan forjant tants interrogants.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada