dijous, 8 de maig del 2014

EL PSC DEMANA AL PARLAMENT LA CONTINUÏTAT DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE CAMBRILS



El grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya ha entrat a registre una proposta de resolució en la què es demana al Govern assegurar la continuïtat de l’escola municipal de música de Cambrils en col·laboració amb l’Ajuntament.

Així mateix, la proposta del PSC emplaça també al Govern per tal que demani a l’Ajuntament de Cambrils l’apertura immediata del procés de matriculació de l’escola municipal de música per al curs 2014-2015.

Segons ha destacat el diputat socialista, Xavier Sabaté, “l’escola municipal de música de Cambrils porta en funcionament 29 anys i ja ha assolit un nivell de qualitat i un prestigi reconegut en el conjunt del país. En aquests moments compta amb 300 alumnes i en aquests quasi 30 anys de vida ha format musicalment a centenars de cambrilencs i veïns dels municipis de l’entorn.”

El diputat del PSC ha lamentat que “la minva de les aportacions del Govern d’Artur Mas, fins suprimir l’ajuda de 600 euros per alumne, ha arribat a posar en perill la supervivència de l’escola, el que per als socialistes seria un gravíssim error.”

La proposta socialista també constata que l’Ajuntament, hores d’ara, encara no ha obert el procés de matriculació que en anys anteriors ja estava en marxa, la qual cosa ha disparat l’alarma entre la comunitat educativa. A això cal afegir els problemes addicionals per als professors i comunitat educativa que ha patit retallades en les seves condicions salarials i laborals.


“Per tot plegat ens ha semblat oportú portar aquest tema al Parlament en defensa de l’escola, dels seus alumnes i professors, i del conjunt de la ciutadania cambrilenca. L’escola de música de Cambrils ja és un element bàsic del patrimoni cultural i educatiu de Cambrils i la seva continuïtat ha d’estar assegurada”, ha conclòs el diputat tarragoní.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada