dimecres, 28 de maig del 2014

Francesc Vallès: “Les obres del corredor mediterrani són un nyap i un disbarat”



El portaveu adjunt del Grup Socialista i candidat a l’alcaldia de Reus, Francesc Vallès, ha afirmat aquest matí durant la sessió de control al Congrés, que les obres del corredor mediterrani que du a terme el Govern del PP al seu pas per la demarcació de Tarragona són un “autèntic nyap”.

Vallès ha explicat que les travesses que el Govern està col·locant a la Plataforma del corredor a Tarragona són d'ample ibèric i sense compatibilitat per afegir-hi el tercer fil que permetria l’ample internacional. Així ho ha confirmat l’empresa de Tarragona que està instal·lant les travesses.

En la pregunta que ha dirigit a la ministra de Foment durant la sessió de control al Govern, Vallès ha mostrat la seva preocupació també per la confirmació que per solucionar “aquest desastre” proposen un arranjament que consisteix en què només construiran l'ample europeu en una de les vies dels dos sentits de la marxa. Una possibilitat que ja va avançar el conseller de Política Territorial. Si això finalment és així, ha constatat, “és una barbaritat i un disbarat”.


El diputat ha insistit que el PP “hauria d’invertir en futur, en modernitat i en competitivitat, i això es diu ample europeu”. “I el que estan fent és invertir en el passat i malgastar diners en una solució ferroviària obsoleta que enlloc d’acostar-nos a Europa ens aïlla encara més”, ha conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada