dijous, 6 d’abril del 2017

ÈXIT DE LA CAMPANYA DE RECOLLIDA D’ALIMENTS INFANTILS ORGANITZADA PEL PSC DE VILA-SECA



El portaveu socialista a l’Ajuntament de Vila-seca Ander Basterretxea ha valorat avui molt positivament la primera campanya de recollida d’aliments i productes infantils impulsada per l’agrupació del PSC al municipi.

“Estem molt contents tant de la participació com del lliurament de productes adreçats als infants. Confirmem, un cop més, que Vila-seca és un poble dinàmic i vital on viuen persones generoses i solidàries.”

En concret s’han pogut reunir diverses caixes plenes de productes d’alimentació infantil com ara més de 200 potets de nadó, llet infantil o farinetes amb o sense gluten. Així mateix també s’han recollit desenes de bosses de bolquers infantils.

Com a novetat destacada l’agrupació ha organitzat un torneig solidari de pàdel per cloure aquesta campanya de recollida d’aliments infantil. En aquest torneig han participat, entre d’altres, el mateix Ander Basterretxea, el primer secretari del PSC a Vila-seca Jonathan García, el regidor tarragoní i comissionat dels Jocs Mediterranis Javier Villamayor, o el primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona i alcalde de la Canonja Roc Muñoz que va ser l’encarregat de lliurar una distinció commemorativa als participants d’aquesta acció solidària.

En aquests moments resta pendent el lliurament de productes d’alimentació infantil recollits per altres agrupacions socialistes de la comarca. Un cop sigui així tot el material recollit serà lliurat a l’organització de Caritas de Vila-seca per tal que ho distribueixi entre les famílies més necessitades.


“Des del PSC de Vila-seca continuarem impulsant accions com aquesta perquè entenem que la política no es fa només a la sala de plens sinó, sobretot, a peu de carrer compartint anhels amb la ciutadania i donant una resposta real, encara que sigui simbòlica o algú pugui considerar com de menor entitat, com aquesta campanya solidària de recollida d’aliments que hem volgut adreçar exclusivament al col·lectiu de la infància perquè ha estat un dels més perjudicats pels efectes perniciosos de la crisi econòmica”, ha conclòs Basterretxea.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada