dijous, 6 d’abril del 2017

EL PSC DENUNCIA LA DESÍDIA DEL MINISTERI DE FOMENT EN RELACIÓ A LA CONSTRUCCIÓ D’UN ACCÉS DIRECTE A L’AUTOPISTA AP-7 A L’ALÇADA DE RODA DE BERÀ



“Un cop més el Govern del PP fuig d’estudi i se’ns contesta amb evasives que no concreten res”, així ho ha denunciat el diputat socialista al Congrés Joan Ruiz després de rebre per escrit la resposta del Govern a la pregunta del grup socialista relativa a quan el ministeri de Foment pensa construir un accés directe de l’autopista AP-7 a l’alçada del municipi de Roda de Berà.

Cal recordar que l’Ajuntament de Roda de Berà va aprovar, l’estiu passat, sol·licitar al ministeri la construcció d’aquest nou accés que donaria servei directe tant a Roda com als municipis propers. Davant el silenci que es va obtenir per tota resposta el grup socialista va decidir portar aquest tema al Congrés per tal d’aconseguir la seva concreció per part de Foment.

“Doncs bé, la resposta que hem obtingut tan sols assenyala que aquesta proposta s’estudiarà en el marc del pla d’infraestructures de Catalunya 2006-2026. És a dir, lamentem un cop més que el Govern del PP passi de les reivindicacions de les comarques tarragonines i es limiti a donar una cop de peu endavant a un clamor que a Roda és pràcticament unànime.”

En el mateix sentit s’ha manifestat Josep Antoni Benedicto, portaveu del PSC a Roda de Berà, que ha destacat el caràcter “vital d’aquesta connexió no només a nivell de millora de la mobilitat dels habitants de Roda i de tots els municipis de l’entorn, que també, sinó per la importància que té que el nostre polígon industrial tingui una sortida directe a l’autopista amb tot el que això suposaria a nivell de millora de la nostra competitivitat.”


“Els socialistes denunciem que Roda és un municipi trinxat que, al damunt, no té connexió directe amb cap de les grans vies  estratègiques de comunicació que travessen el nostre terme municipal. És quelcom incomprensible. Si almenys tinguéssim aquest accés directe a l’autopista,  tot i ser de pagament, milloraríem la mobilitat dels nostres veïns. Creiem que és una mesura molt raonable perfectament assumible per Foment si hi ha la voluntat de dur-la a terme. Seguirem treballant en aquesta direcció”, ha afirmat el portaveu socialista.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada