dijous, 22 de gener del 2015

EL PSC DE VALLS INICIA LA CAMPANYA “VISITA ELS BARRIS”



L’agrupació socialista de Valls ha iniciat aquest dijous la campanya “visita els barris” que pretén conèixer de primera ma quina és la realitat del teixit social i ciutadà de Valls i recollir les reivindicacions i anhels dels ciutadans a l’hora de configurar el programa electoral del PSC a les eleccions municipals del maig d’enguany.

Segons ha subratllat l’alcaldable socialista Rosa Maria Ibarra, “volem anar als barris de la ciutat per preguntar directament a la gent sobre el grau de satisfacció que tenen en relació als serveis municipals, els equipaments de l’Ajuntament, la neteja de la via pública, etc. Els socialistes tenim la convicció que l’Ajuntament ha d’estar al servei dels ciutadans, donant resposta als seus problemes quotidians, i per això prioritzarem el contacte directe amb els vallencs i vallenques.”

La campanya dels socialistes vallencs s’inicia avui al barri de les Comarques. Aquesta acció inclou el repartiment de díptics informatius en els què es demana a la ciutadania que valori els aspectes essencials del seu barri com ara la mobilitat, els espais públics, la seguretat o els serveis municipals.


“Els socialistes volem un Valls capital també en participació i implicació ciutadana. Tinc la convicció que aquest és un dels nostres principals actius com a ciutat i no en podem renunciar. Ans el contrari, hem de reforçar els instruments per canalitzar l’extraordinària energia i emprenedoria dels vallencs i vallenques. No volem un Valls projectat per algú tancat en un despatx, sinó obert a totes les aportacions en positiu que vinguin directament de la ciutadania”, ha afirmat l’alcaldable del PSC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada