dimarts, 9 de setembre del 2014

FRANCESC VALLÈS, NOMENAT PORTAVEU ADJUNT DEL GRUP SOCIALISTA AL CONGRÉS



El diputat al Congrés i candidat a l’alcaldia de Reus, Francesc Vallès, ha estat proposat per l’Executiva Federal del PSOE com a portaveu adjunt del grup parlamentari socialista al Congrés. Vallès serà el representant del PSC a la direcció del grup socialista. Aquesta proposta serà ratificada aquest dimarts en la reunió del plenari del grup socialista, juntament amb la resta de membres de les noves direccions del Congrés, del Senat i del Parlament Europeu.

Francesc Vallès Vives (Reus, 1971) és diputat al Congrés per la demarcació de Tarragona des de l’any 2004. Ha estat el coordinador dels diputats i senadors del PSC a les Corts Generals des de l’any 2008 fins al 2013. Així mateix, ha estat secretari general adjunt del grup socialista des de fa més d’un any. Vallès, que és el primer secretari del PSC de Reus i membres del Consell Nacional del partit, va ser elegit per l’assemblea local el passat mes de març com a alcaldable socialistes a l’Ajuntament de Reus.

El diputat reusenc és llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (1994), màster per la Universitat de Georgetown a Washington (2000) i doctor en dret per la UAB el 2002 amb la tesi titulada "control extern de la despesa pública i Estat constitucional" que va obtenir el primer premi Enric Prat de la Riba a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. Vallès és professor de Dret Constitucional de la UAB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada