dimecres, 3 de setembre del 2014

CONSTITUÏDA LA NOVA COMISSIÓ EXECUTIVA DEL PSC DE VILA-SECA



L’agrupació socialista de Vila-seca ha elegit la nova comissió executiva que ha de dirigir l’agrupació en els propers anys. De la nova executiva en destaca la joventut dels seus membres i la voluntat d’obrir l’agrupació a la societat civil i al moviment associatiu de Vila-seca, així com aprofundir en la millora de la comunicació i la presència a les xarxes socials.

Així, el gestor cultural Hugo Gimeno, de 36 anys, és el nou primer secretari de l’agrupació. L’executiva està també formada per Aciel Aguilar, Estela Martin, Jordi Llamas, Minerva Castillo, Nardi Fernàndez i Rosa Aviles.

El primer secretari de l’agrupació ha subratllat que “el PSC de Vila-seca s’ha reforçat amb saba nova que ajudarà a obrir la nova etapa de canvi que el nostre municipi necessita.”

“A Vila-seca tenim el mateix govern monocolor de CiU des de l ‘any 1983, és a dir, fa més de 30 anys. Reconeixent la tasca que s’ha fet durant tots aquests anys, amb les seves llums i les seves ombres, crec que és evident cada dia per a més vilasecans que l’actual Govern ha acabat el seu cicle i que cal ara iniciar un nou període, amb noves fites i noves il·lusions. Cal obrir les finestres i que entri aire fresc, en aquest sentit, el paper dels socialistes és i serà essencial.”   


Hugo Gimeno ha afegit que la nova executiva vol treballar “a peu de carrer” traslladant a l’Ajuntament les necessitats i les inquietuds dels vilasecans i vilasecanes, “en especial, d’aquells que estan acusant més directament els efectes de la crisi econòmica. Els socialistes volem una ciutat cohesionada i líder en prestacions socials al servei de la ciutadania, una ciutat que sentin com a pròpia tots els seus fills ja visquin al nucli de la vila, a la Pineda o a la Plana.”    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada