dilluns, 8 de setembre del 2014

ELS GRUPS DEL PSC I DE GENT DELS PALLARESOS FARAN LLISTA CONJUNTA A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS



Els grups municipals de PSC-UNIM i Gent dels Pallaresos (GP) han arribat a un acord per tal de sumar forces i presentar una llista conjunta a les properes eleccions municipals de maig de 2015.

Des del grup del PSC s’ha destacat “la sintonia política i la bona entesa així com la feina feta pel regidor de GP, Claudi Domènech, que treballa integrat al Govern municipal com a titular de les regidories d’urbanisme i de serveis.”

Al mateix temps, ambdós grups davant del perill d’una excessiva fragmentació política durant al proper mandat als Pallaresos han decidit presentar-se conjuntament per donar estabilitat política al poble i continuar amb la bona feina que s’està duent a terme des de 2011.


En opinió del cap de llista de PSC-UNIM i alcalde dels Pallaresos, Jaume Domínguez, “durant aquest mandat hem impulsat les polítiques i serveis socials municipals d’acord amb el nostre compromís electoral d’impulsar un Govern progressista. Cal tenir present que els Pallaresos és un dels municipis tarragonins que més ha crescut demogràficament en els darrers anys però que aquest creixement no s’havia vist acompanyat dels equipaments i serveis necessaris per fer compatible expansió amb qualitat de prestacions municipals. Durant aquests tres anys hem posat el fil a l’agulla i ara, amb aquest acord amb GP, volem donar continuïtat a aquest treball que estic convençut de què compta amb el suport majoritari dels veïns i veïnes dels Pallaresos.” 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada