dimecres, 10 de febrer del 2010

MÉS DE 3.500 TARRAGONINS A L’ATUR ES PODRIEN BENEFICIAR DE LA PRÒRROGA DE L’AJUDA DE 426 EUROS QUE HA ANUNCIAT AVUI EL PRESIDENT ZAPATERO AL SENAT


“Més de 3.500 ciutadans de la província de Tarragona es podrien beneficiar de la pròrroga, per un període addicional de sis mesos més, de la prestació de 426 euros als desocupats que han esgotat l’atur”, així ho ha apuntat avui el senador tarragoní Ramon Aleu després de valorar “molt positivament” l’anunci de la iniciativa fet avui pel president del Govern al Senat.

“Crec que es tracta d’una mesura necessària per donar resposta a les necessitats dels ciutadans que han esgotat la prestació de l’atur i que no troben feina. Davant d’això el president ha estat clar i inequívoc, aquests ciutadans tindran, fins on calgui, al Govern i als poders públics al seu costat.”

El senador tarragoní i portaveu de l’Entesa Catalana de Progrés al Senat ha recordat que aquest nou contingent de persones que podran accedir a aquesta prestació se sumarà als, aproximadament, 4.300 tarragonins que han percebut l’ajuda extraordinària d’aquests 420 euros mensuals fins ara.

Ramon Aleu ha explicat que “el Govern ja va anunciar en el seu moment que podria prorrogar aquest ajuda extraordinària si la situació ho requeria. Vull subratllar, a més, que és el primer cop que s’endega una iniciativa similar al nostre país. El Govern, doncs, aposta clarament per ajudar a aquells que ho estan passant més malament com a conseqüència de la crisi i evitar així el risc de fractura social.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada