divendres, 19 de febrer del 2010

EL SENAT APROVARÀ UNA MOCIÓ DE SUPORT A LA CANDIDATURA DE TARRAGONA COM A SEU DELS JOCS DEL MEDITERRANI DE 2017


El senador tarragoní i portaveu del grup de l’Entesa Catalana de Progrés, Ramon Aleu, ha anunciat avui que “el Senat aprovarà la setmana que ve una moció on s’expressa el suport de la cambra alta a la candidatura de Tarragona com a seu dels Jocs del Mediterrani de 2017. Així mateix, la moció convida a totes les entitats, institucions i administracions públiques a donar tot el suport necessari a Tarragona per tal que pugui acollir finalment aquesta XVIIIena edició dels jocs.”

Ramon Aleu ha explicat que “la moció ha estat consensuada per tots els grups representants al Senat. Des del grup de l’Entesa entenem que el fet que Tarragona pugui ser finalment la seu d’aquests jocs que apleguen esportistes de 23 països de la conca mediterrània suposa un esdeveniment molt important per l’esport català i espanyol i també un impuls per a la projecció de les nostres comarques a tot l’arc mediterrani per això vam decidir impulsar aquesta moció que ja ha estat entrada al registre de la cambra.”

La moció recorda que Barcelona i Almeria han estat les dues úniques ciutats espanyoles que han estat seu d’aquests Jocs del Mediterrani d’ençà la seva creació el 1951. En aquest sentit, també es recorda la importància d’aquest certamen esportiu com a punt de trobada de totes les cultures que viuen a banda i banda de la Mediterrània.

Si no hi ha cap canvi de darrera hora la moció s’aprovarà en el ple del Senat convocat pel proper dimecres dia 24 de febrer. En principi està previst que una delegació tarragonina es desplaci fins a Madrid per assistir a aquesta sessió de la cambra alta de les Corts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada