divendres, 5 de febrer del 2010

FRANCESC VALLÈS: “LES OBRES DE MILLORA DEL CAMP DE VOLS DE L’AEROPORT DE REUS SÓN UN NOU PAS ENDAVANT EN LA TRANSFORMACIÓ REVOLUCIONÀRIA QUE VIU EL N


El diputat socialista al Congrés i portaveu del PSC a les Corts Generals, Francesc Vallès, ha valorat molt positivament l’anunci de l’adjudicació de les obres de millora del camp de vols de l’aeroport de Reus fet públic avui pel Ministeri de Foment.

Segons Vallès “estem davant d’un nou pas endavant en la transformació del nostre aeroport que ha passat de ser una base militar a un aeroport de primera categoria en un temps record. Vull recordar que aquesta darrera inversió s’emmarca dins d’un paquet que implica més de 90 milions d’euros d’inversió directe d’aquí al 2013.”

Per posar només un exemple, la nova terminal de l’aeroport disposarà d’una superfície de 52.000 m2, amb un edifici de dos plantes, 8 passarel·les fixes, 36 mostradors de facturació, 7 controls de seguretat i 8 hipòdroms de recollida d’equipatges. D’altra banda, es construirà un nou aparcament, amb unes 2.000 places públiques de vehicles.

En relació a aquesta qüestió, el diputat reusenc ha destacat “l’aposta estratègica que Govern fa per l’aeroport de Reus, una aposta que es tradueix en aquesta acceleració de les inversions a tots els nivells. No cal incidir massa en la importància que aquest creixement suposarà per la mobilitat dels ciutadans de les nostres comarques i pel nostre turisme, indústria i sector comercial.”

Francesc Vallès es reunirà amb el president d’AENA, l’ens estatal que gestiona els aeroports espanyols, a principis d’aquest proper mes de febrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada