divendres, 5 de febrer del 2010

LA GENERALITAT INSTA AL MINISTERI DE FOMENT A QUE ESTUDIÏ LA VIABLITAT DE LA CONTRUCCIÓ D’UN ABAIXADOR DE TREN A RODA DE BARÀ I CREIXELL A LA LÍNIA FE


La Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya ha aprovat avui una resolució que insta al Ministeri de Foment a que estudiï la viabilitat de construir un abaixador de tren Roda de Barà-Creixell, al terme municipal de Creixell, a la línia ferroviària de la costa. Així mateix, també s’insta al Ministeri a millorar l’actual abaixador de Roda de Barà situat a la línia ferroviària de Sant Vicenç de Calders-Picamoixons.

La diputada del PSC per Tarragona, Núria Segú, ha remarcat que “es tracta d’una actuació molt necessària tenint en compte el creixement demogràfic d’aquests dos municipis del Tarragonès durant aquests darrers anys. Tant Roda de Barà com Creixell compten amb uns contingents de nous habitants que utilitzen el tren com mitjà de transport de referència. Des de l’Administració hem de ser capaços de donar resposta a les seves necessitats de mobilitat.”

“Així mateix, tant Roda com Creixell són dos municipis turístics de la costa tarragonina que veuen com durant els mesos d’estiu la seva població estacional creix d’una manera exponencial. L’habilitació d’aquest nou abaixador també repercutirà molt positivament en la capacitat d’atracció de nous contingents de visitants”, ha posat de relleu la diputada socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada