divendres, 12 de febrer del 2010

EL PSC DE LA BISBAL DEL PENEDÈS DENUNCIA L’ALARMISME I LA MANCA DE RESPONSABILITAT DEMOSTRADA PER L’ALCALDE PUIGIBET EN RELACIÓ AL CAS DE MENINGITIS D


El grup municipal socialista a l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha denunciat “l’actitud totalment irresponsable demostrada per l’alcalde Puigibet en relació al cas de meningitis detectat al poble.”

Segons el portaveu socialista, Ramon Rovira, “és de sentit comú que si el que es vol és evitar alarmismes innecessaris el primer que s’ha de fer és posar-se en contacte amb els responsables territorials dels Departaments d’Ensenyament i Salut per saber que és el que ha passat enlloc d’anar corrents als mitjans de comunicació. El que ha tornat a demostrar el senyor Puigibet és una ignorància absoluta de la responsabilitat que suposa liderar un ajuntament. En temes tan sensibles com aquest no es val contemporitzar amb el populisme.”

El grup socialista argumenta que el que no es pot fer és exigir als altres la responsabilitat que un no és capaç d’assumir. No és pot dir que “s’ha generat una alarma social innecessària” i, al mateix temps, contribuir a crear aquest clima d’alarma entre els veïns sense saber que és el que ha passat realment. La Bisbal es mereix un alcalde seriós que deixi d’obsessionar-se per acaparar titulars.

“Per desgràcia els veïns de La Bisbal ja estem acostumats a les sortides de to del senyor Puigibet. Les seves manifestacions viscerals i algunes de les seves escenificacions ens han donat rellevància, per desgràcia, fins i tot més allà de la nostra comarca”, ha afirmat el portaveu socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada