dimecres, 10 de febrer del 2010

EL MINISTERI DE CULTURA HA INVERTIT 31.245 EUROS EN LA MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT I DELS SERVEIS BÀSICS DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA DE TARRAGONA


“El Ministeri de Cultura ha invertit en aquests darrers anys un total de 31.245 euros a la millora de l’accessibilitat i dels serveis de la biblioteca pública de Tarragona. En concret, es tracta de dues actuacions. La primera, els treballs per canviar de pavimentació de la segona planta de la biblioteca, amb un cost de 24.844 euros, i la segona consistent en el muntatge de condicionadors d’aire, per un import total de 6.401 euros”, així ho ha anunciat avui Joan Ruiz, diputat socialista al Congrés per Tarragona.

El diputat tarragoní ha explicat que aquestes actuacions s’emmarquen dins del pla d’inversions de la xarxa de biblioteques de l’Estat, en execució fins al 2012, impulsat pel Ministeri de Cultura per millorar les instal·lacions i serveis de les biblioteques de titularitat estatal. La majoria d’actuacions, com en el cas de Tarragona, se centren en la millora de l’accessibilitat i en la modernització dels equipaments i la instal·lació de les noves tecnologies de la informació.

Cal recordar que la biblioteca pública de Tarragona és de titularitat estatal tot i que és gestionada per la Generalitat de Catalunya. La biblioteca, creada el 1846, disposa d’un fons de més de 247.000 llibres, 16.000 audiovisuals i 3.000 títols de publicacions periòdiques. De fet, la biblioteca de Tarragona és un referent en matèria d’informació, oci i cultura no només pels habitants de la ciutat de Tarragona sinó també per molts ciutadans de municipis veïns que són usuaris de la biblioteca per poder gaudir de la seva àmplia gamma de serveis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada