divendres, 26 de febrer del 2010

ENGUANY ENTRARAN EN FUNCIONAMENT VUIT NOUS CONSULTORIS LOCALS AL CAMP DE TARRAGONA


“Aquest mateix 2010 tindrem vuit nous consultoris a les comarques del Camp de Tarragona.” Així ho ha afirmat la portaveu de Salut del grup socialista al Parlament, Núria Segú, qui ha desgranat la localització, inversió i data de posada en servei d’aquests nous equipaments sanitaris. “El primer que cal dir és que aquests nous consultoris beneficiaran totes les comarques del Camp (tret del Tarragonès) i que suposen un volum inversor total de més de 4.600.000 euros.”

En concret es tracta dels consultoris de Picamoixons (425.209 euros d’inversió), inaugurat pel president Montilla diumenge passat, i Bràfim (595.462 euros) a l’Alt Camp, Cornudella de Montsant (600.000 euros) al Priorat, Solivella (250.000 euros) a La Conca de Barberà, La Bisbal del Penedès (917.213 euros) i El Montmell (666.786 euros) al Baix Penedès, i Vilanova d’Escornalbou (694.664 euros) i Almoster (485.527) al Baix Camp.

En relació a aquests nous consultoris la diputada socialista ha afirmat que “el Govern treballa no només per destinar recursos econòmics i humans als grans equipaments de salut (com l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital de Sant Joan de Reus, el Pius hospital de Valls o el nou hospital lleuger de Cambrils) sinó també a la xarxa de consultoris locals que han de fer front a l’atenció primària dels veïns dels municipis demogràficament més petits. Es tracta d’un esforç del Govern per garantir que tothom visqui on visqui pugui tenir les mateixes garanties de tenir una oferta de la màxima qualitat tant pel que fa a la salut com pel que fa a l’educació.”

Pel que fa a l’estat de la qüestió dels serveis sanitaris a les comarques del Camp de Tarragona Núria Segú ha remarcat que “els indicadors de salut i qualitat de vida són bons. Ara bé, això no vol dir, en cap cas, que haguem de baixar la guàrdia. Ans el contrari, els nous reptes als que hem de fer front: hàbits de vida sedentària, mala alimentació, malalties cardiovasculars, etc. ens obliguen a millorar permanentment l’oferta del nostre sistema de salut pública. Aquesta és la premissa i la convicció que guia l’acció política del Govern”, ha accentuat la diputada vallenca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada