divendres, 26 de febrer del 2010

EL PSC CONSIDERA UNA GREU IRRESPONSABILITAT QUE UN DELS DIRIGENTS DE CDC DEL CAMP DE TARRAGONA ACUSI ALS MOSSOS DE RACISME


El diputat del PSC al Congrés per Tarragona, Joan Ruiz, ha qualificat “com un fet molt greu i totalment inadmissible les declaracions de El Hassane Jeffali, un dels dirigents d’immigració de CDC al Camp de Tarragona, que ha qualificat de racista l’actuació dels Mossos d’Esquadra. Es tracta d’una greu irresponsabilitat que exigeix una rectificació urgent.”

Joan Ruiz es refereix a una declaracions de El Hassane Jeffali (http://www.nouscatalans.cat/index.php/component/contingut/article/1502/no_vull_que_el_meu_paas_adoptiu_sigui_racistaNo), president del Consell de Cultes del Secretariat d’Immigració de CDC, en les que aquest denuncia una actuació dels Mossos d’Esquadra a un bar de Torreforta, a Tarragona, que es va produir com una part d’una operació més àmplia amb altres establiments on no hi havia cap persona d’origen magrebí, qualificant l’actitud dels Mossos de racista i de tractar als presents com a ciutadans de segona.

El PSC considera aquestes declaracions “impròpies d’un dirigent d’un partit democràtic que, a més, aspira a governar el país. Sembla que CiU pretén barrejar una operació policial amb un fet sense cap relació, al Vendrell, per manipular al col·lectiu magrebí atacant a continuació als Mossos d’Esquadra com a mitjà també per atacar al Govern de Catalunya.”

“Pretén CiU potser arribar fins a que es reprodueixin escenes com les que hem vist a França amb la crema de cotxes? No podem contemporitzar amb declaracions d’aquest tipus que creen tensió on només hi ha hagut fets aïllats sense relació entre si. Per això demanem que la direcció nacional de CDC desqualifiqui al seu representant al Camp de Tarragona o serà responsable de contribuir a crear tensió, i per tant, dels problemes que es puguin produir.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada