divendres, 19 de febrer del 2010

ALBERTO MIÑAMBRES: “CiU PRESENTARÀ COM A CAP DE LLISTA PER TARRAGONA A LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES A UN CANDIDAT QUE CONFESA QUE “S’AVORRIA” AL PARLAME


El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Vila-seca, Alberto Miñambres, ha emplaçat avui “al senyor Poblet a què decideixi d’una vegada quina és la seva prioritat, o bé dedica la seva capacitat i el seu temps a fer d’alcalde de Vila-seca o bé, legítimament, opta per assumir altres responsabilitats, fins i tot algunes que ell mateix reconeix que “l’avorreixen”.”

Miñambres es refereix a una entrevista a Josep Poblet publicada aquest mateix estiu a la revista Alcaldes on a la pregunta “I no donarà un salt dins del partit (CiU)?” Poblet contesta, literalment, “Doncs no. Miri, amb franquesa, i sense que em pugui malinterpretar jo m’avorria molt al Parlament.” Cal recordar que Josep Poblet havia estat diputat de CiU al Parlament durant l’anterior legislatura.

Davant d’aquesta afirmació, Alberto Miñambres constata que “curiosament CiU presentarà a les properes eleccions al Parlament com a cap de llista a un candidat que reconeix que la seva tasca com a parlamentari l’avorria. També curiosament el senyor Poblet, en uns mesos, ha passat de considerar aquesta responsabilitat un “avorriment” a un repte que assumeix amb “passió”.”

“També en aquesta entrevista Josep Poblet afirma que va deixar la seva activitat professional per dedicar-se, en exclusiva, a les responsabilitats que tenia regidor de l’Ajuntament. Ara bé, en aquests moments troba perfectament compatible ser alcalde de Vila-seca, president de la Diputació de Tarragona i cap de llista de CiU a les properes eleccions al Parlament...”

Davant d’aquestes evidents contradiccions, el portaveu socialista demana a Josep Poblet “que reflexioni. Ja fa temps que es dedica més a ser president de la Diputació que a actuar com a alcalde de Vila-seca, el que es tradueix en un equip de Govern sense idees, sense iniciatives i, el que és més preocupant, sense il·lusió. Vila-seca necessita un alcalde a temps complert.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada