dimarts, 24 d’abril del 2018

PUNT I SEGUIT





Quan falta poc més d’un any per les eleccions municipals del proper 2019, he pres la decisió  de no tornar-me a presentar com a candidat a l’alcaldia de Salou. Aquesta decisió ha estat molt meditada i a la vegada obligada per les noves responsabilitats i reptes de la meva vida laboral en el sector privat que, de cara al futur, es farien incompatibles amb els nous reptes i dedicació que un municipi com Salou precisa dels seus càrrecs electes.

Com molts sabeu, porto compaginant la meva vida laboral amb la funció publica des de fa més de 20 anys. Funció que he desenvolupat des de diverses responsabilitats com la de regidor de l’Ajuntament de Salou a la oposició, al Govern com a regidor de festes, noves tecnologies, sanitat i medi ambient des de 2007 al 2009 i com a regidor de l’àrea econòmica des de 2015; també com a conseller comarcal del tarragonès del 1999 al 2007 o com a diputat provincial del 2011 al 2015. Sempre des del compromís de treball i defensant l’interès públic i a les persones amb la honestedat i responsabilitat que entenc que sempre s’ha de tenir a la política.

Vull agrair al meu partit, el PSC, la confiança que durant aquets anys ha tingut en la meva persona i sobretot agrair infinitament a tots aquells veïns i veïnes que amb el seu vot van mostrar la seva confiança en mi com a cap de llista i en l’equip de persones que m’han acompanyat tant als comicis del 2011 on vam aconseguir 5 regidors com als del 2015 en què vàrem obtenir 4 regidors.

Amb aquest punt i seguit que ara inicio s’obre una nova etapa en la meva vida política, en la que continuaré treballant des de l’Agrupació Socialista de Salou amb els companys i companyes en la defensa dels valors socialistes al nostre Ajuntament, reafirmant el meu compromís com a regidor al meu poble, Salou, i allà on sigui necessari lluitar per les persones com he fet durant els darrers anys.

Tinc fe en Salou i en el seu futur. Estic absolutament convençut que serem capaços d’aprofitar els nombrosos potencials que tenim com a poble per bastir aquest somni de benestar social, progres econòmic i cohesió cívica que porta per nom Salou. Els reptes que ens esperen potser seran nous però els valors que ens han portat fins aquí: honestedat, esforç, valentia, treball i respecte perduraran. Som un gran poble, en podeu estar segurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada