dimecres, 31 de gener del 2018

JOAN RUIZ: “CONSIDEREM GRAVÍSSIM QUE EL GOVERN DEL PP RECONEGUI QUE NO S’HA PRODUÏT CAP AVENÇ EN LA CONSTRUCCIÓ DE L’ESTACIÓ INTERMODAL DE REUS”



El diputat socialista al Congrés per Tarragona Joan Ruiz s’ha manifestat “literalment estupefacte” en rebre la resposta oficial de l’executiu de Rajoy a la seva pregunta parlamentària en què demanava quin era el calendari d’obres per construir l’estació intermodal d’alta velocitat que s’ha de situar a les rodalies de l’aeroport de Reus.

“Doncs bé, la resposta ha estat que l’Ajuntament de Reus va sol·licitar i obtenir una reunió amb el secretari general d’infraestructures del ministeri de Foment el 2015 i que des de aleshores “no hi ha hagut cap avenç” (textual). És absolutament inversemblant que portem més de dos anys als llimbs, sense avançar en res, davant la incompetència de tots els agents polítics implicats en la construcció de la nova estació. Sembla increïble!”, ha emfatitzat.

En la mateixa línia s’ha manifestat el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus Andreu Martin que s’ha preguntat “qui enganya a qui o si tots estan enganyant als ciutadans de Reus perquè cal recordar que el mateix secretari d’Estat d’infraestructures va assegurar fa dos anys al president de la Cambra de comerç de Reus que el ministeri de Foment mantenia en el seu programa d’actuacions la construcció de l’estació intermodal. I ara què ens diuen? Què el projecte porta més de dos anys dormint el somni dels justos als calaixos del ministeri? Intolerable!”

En concret el secretari d’Estat va assegurar que les obres de construcció de l’estació no s’havien desprogramat sinó que s’han mantingut en tot moment en la planificació del Departament i, per tant, la seva execució es durà a terme tan aviat com la sostenibilitat econòmica i la demanda estiguin plenament garantides.


“En què quedem? No es desprograma però no s’executa mai? I l’alcalde en què està pensant? Fa més de dos anys que es va reunir amb el secretari general d’infraestructures i no fa res més? Els reusencs necessitem un Govern que defensi amb fermesa els interessos de la ciutat i que dediqui les seves energies a fer-ho a totes les institucions on es juga el futur de Reus i cada cop és més evident que Carles Pellicer no respon a aquest perfil”, ha emfatitzat el portaveu socialista a l’Ajuntament de Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada