dilluns, 22 de gener del 2018

EL PSC DENUNCIA L’AJORNAMENT SINE DIE DE LA INSTAL.LACIÓ DE PANTALLES ACÚSTIQUES A L’A7 AL SEU PAS PER TARRAGONA



El diputat del PSC per Tarragona, Joan Ruiz, ha denunciat aquest dilluns “l’ajornament sine die, per part del Govern del PP, de la instal·lació de pantalles acústiques a l’autovia A7 al seu pas per la ciutat de Tarragona. Ens trobem davant d’un cas més de la paràlisi i ineficàcia de l’executiu del PP i dels seus socis de Ciutadans.”

Joan Ruiz ha recordat que el grup socialista es va fer ressò fa anys de les reivindicacions de nombrosos veïns de la ciutat que demanen la instal·lació d’una barrera d’aïllament acústic de l’autovia al seu pas per Tarragona per minimitzar els efectes del soroll que provoca el pas dels vehicles, especialment dels camions, sobretot durant els mesos d’estiu.

“Doncs bé, des del mateix Ministeri de Foment se’ns va respondre que consideraven com a poc efectiva la solució de la barrera acústica i que avaluarien altres alternatives. En aquest sentit vàrem formular l’estiu passat varies preguntes al Govern demanant la concreció d’aquestes alternatives, el seu cost econòmic i el calendari per a la seva implementació. I quina ha estat la nostra sorpresa en rebre ara la resposta de l’executiu del PP? Que se’ns diu que es troba en fase de redacció un projecte que contempla la instal·lació de pantalles acústiques a l’autovia però sense tempos, ni pressupost, ni calendari d’obres que és precisament el que demanàvem.”

En concret, la resposta assenyala que el projecte ha de ser aprovat per la Direcció General de Carreteres del Ministeri i posteriorment s’hauran de licitar les obres segons la disponibilitat pressupostària. “I els ciutadans de les comarques tarragonines ja sabem el que significa “segons la disponibilitat pressupostària” pel Govern del PP”, ha assenyalat el diputat tarragoní.

“No entenem, sincerament, com és possible que el Govern del PP i els seus socis de Ciutadans siguin incapaços de posar el fil a l’agulla a un problema real que afecta la qualitat de vida dels tarragonins i tarragonines que tenen el seu habitatge a prop de l’autovia. Ja fa anys que els veïns reivindiquen aquesta mesura que, ni a nivell tècnic ni a nivell pressupostari, suposa res que el Govern no pugui assumir. És un cas més de desídia i de inoperància d’un executiu que sempre passa de llarg de Tarragona”, ha reblat.


Finalment el diputat del PSC ha denunciat el retard amb què el Govern del PP respon a les preguntes per escrit formulades pel grup socialista sobre temes que afecten les comarques tarragonines. “Si són capaços de trigar mesos a respondre a una pregunta amb dues línies no ens estranya que triguin anys a aprovar i executar actuacions reals que incideixin en les necessitats que demanda el nostre territori. Malgrat aquesta incompetència els socialistes seguirem defensant i portant al Congrés les reivindicacions de la ciutadania del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre”, ha emfatitzat Joan Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada