dimarts, 10 de novembre del 2015

PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DEL PSC PER TARRAGONA A LES ELECCIONS DEL 20-D



CONGRÉS:

JOAN RUIZ CARBONELL
Número 1 a la llista electoral per Tarragona
- Llicenciat en geografia i història i diplomat en magisteri. Diputat al Congrés des de 2008. Durant aquesta legislatura ha format part de vàries comissions parlamentàries com la de Foment o Habitatge. Secretari d’organització del PSC del Camp de Tarragona és membre també de la comissió executiva de la federació.

DIANA SALVADÓ ARTELLS
Número 2 a la llista electoral per Tarragona
- Regidora a l’Ajuntament d’Alforja (Baix Camp) és també la primera secretària de l’agrupació local. Llicenciada en filologia catalana i enginyera informàtica és professora de tecnologia en un institut de Falset. Membre de l’executiva comarcal del Baix Camp és la secretària d’educació de la federació del PSC del Camp de Tarragona.  

VÍCTOR ALCOVERRO ALBESA
Número 3 a la llista electoral per Tarragona
- Primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Aldover (Baix Ebre). Graduat en Educació Primària. Molt vinculat al teixit associatiu del poble.  

TERESA ESMEL CASANOVA
Número 4 a la llista electoral per Tarragona
- Alcaldessa de l’Ajuntament de Godall (Montsià) on també és la responsable de les àrees de cultura, joventut, esports, sanitat, educació i acció social.   

ALFONS RIBAS PÉREZ
Número 5 a la llista electoral per Tarragona
- Segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de l’Arboç (Baix Penedès) on és el regidor de promoció econòmica, ocupació, turisme, participació ciutadana, comunicació, noves tecnologies i pla de barris.

SOFIA ACOSTA BELLES
Número 6 a la llista electoral per Tarragona
- Membre de la JSC de les comarques tarragonines. Secretària de noves tecnologies i participació de la comissió executiva del PSC de Reus.

SENAT:

JOAN SABATÉ BORRÀS
Número 1 a la llista electoral al Senat per Tarragona
- Senador de l’Entesa pel Progrés de Catalunya durant aquesta darrera legislatura. Exalcalde de Tortosa. Conseller de Federació del PSC de les Terres de l’Ebre i conseller nacional del partit. Ha estat també diputat al Parlament de Catalunya. Llicenciat en geografia i història per la Universitat de Barcelona.  

MARIA JESÚS SEQUERA GARCÍA
Número 2 a la llista electoral al Senat per Tarragona
- Regidora a l’Ajuntament d’Albinyana (Baix Penedès). Durant aquesta legislatura ha estat senadora de l’Entesa. Membre també de la comissió executiva de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.  

JOSEP FÈLIX BALLESTEROS CASANOVA
Número 3 a la llista electoral al Senat per Tarragona

- Alcalde de Tarragona des de 2007. Primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona és membre de la comissió executiva nacional del partit. Diputat del PSC a la Diputació de Tarragona. Psicopedagog de formació.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada