dijous, 12 de novembre del 2015

ENS LA JUGUEM



Fins el 20 de desembre, la nostra candidatura tindrà un objectiu fonamental. Transmetre als tarragonins i les tarragonines que ens la juguem.

Aquell dia, Tarragona, tindrà la oportunitat de formar part d’una onada de canvi que recorrerà el país, o deixar que qui ens ha malgovernat en aquests últims anys, el PP, CDC i ERC, ho continuïn fent, amb les conseqüències que ja sabem. Que han fet recaure la crisi sobre els més febles sobre qui també volen fer recaure la possible sortida i han produït una fractura, mai vista en la història de la democràcia, entre catalans i entre els governs de Catalunya i d’Espanya.

Demanarem que tothom participi en canviar el Govern, recuperar els drets perduts i en acabar amb aquesta etapa negra que ens ha fet més desiguals que mai, amb 15.000 famílies a la nostra província sense cap ingrés. Amb una reforma laboral que dona lloc a contractes de misèria. Amb l’augment de 30 punts en el nombre d’aturats que no cobren subsidi. Amb dependents a qui s’ha reconegut el dret a tenir un ajut que no reben. A patir un seguit de retallades, com la Renda Bàsica d’Emancipació o que s’hagi reduït un 22% els fons contra la violència de gènere. O el 33% les inversions en obra pública a la província o la quasi desaparició de l’1% cultural.

Perquè darrere de les xifres hi ha persones com les famílies que no poden arribar a fi de mes, o qui ha hagut de marxar a l’estranger buscant feina, o jubilats que van cada migdia a buscar els nets a la sortida de l’escola perquè així s’asseguren que mengen calent una vegada al dia. O qui ha hagut de tornar a casa dels pares perquè no poden pagar un lloguer.

Els tarragonins i les tarragonines som gent treballadora i solidària i ens mereixem governs sensibles al que demanem i necessitem que no ha estat atès pels governs d’Artur Mas, i Mariano Rajoy dedicats a tapar amb banderes la seva ineficàcia i la corrupció dels seus partits. A tots els qui són son partidaris de canviar la situació amb seny, diàleg i solidaritat.

I haurem d’explicar que serem l’únic vot que assegura, de totes totes, el canvi que necessitem els tarragonins i les tarragonines, que votar a segons qui, pot acabar servint  per a què el PP continuí al davant del Govern. Que el que estarà en joc serà si tindrem al front del govern una persona que no dialoga i tancada com Mariano Rajoy o una persona dialogant i oberta com Pedro Sánchez.

I també explicarem que votar socialista serà participar en el canvi que farà possible, que els tarragonins i tarragonines dependents, que tinguin dret a un ajut, el rebin, que ens posem seriosament a desdoblar la 340 o a fer possible que els discapacitats puguin fer servir les estacions del ferrocarril, que respectar el medi ambient formi part de l’acció de govern, que es torni a lluitar decididament contra la violència de gènere. Que votar socialista el 20 de desembre serà votar per un govern que vol augmentar les pensions l’IPC i per damunt les mínimes i les no contributives, un govern que salvaguardarà el nostre patrimoni històric i que recolzarà els Jocs del Mediterrani que signifiquen una inversió important, generadora de llocs de treball i que donaran projecció a Tarragona, a Catalunya i a Espanya.


I naturalment que votar socialista serà apostar per trobar una solució dialogada a les relacions entre Catalunya i la resta d’Espanya que dibuixi quin ha de ser el nostre futur al llarg dels propers anys. 

Ens la Juguem!!   

Article de Joan Ruiz publicat al diari Més Tarragona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada