dilluns, 30 de novembre de 2015

EL PAPER DELS MUNICIPIS EN LA CRISI DELS REFUGIATS A DEBATEuropa viu la crisi més important de refugiats des de la segona Guerra Mundial i la situació d’emergència social forma part d’una realitat que està molt lluny de quedar resolta. En aquest context, sorgeixen preguntes sobre quines poden ser les accions de la ciutadania des d’un àmbit local com pot ser la ciutat de Tarragona i quin paper poden desenvolupar els municipis.

Per analitzar-ho, demà dimarts tindrà lloc un debat obert al públic, a les 19h a la sala d’actes de l’Institut d’Educació de Tarragona (IMET) a l’avinguda Ramón i Cajal, 70.

L’acte inaugura el cicle “socialisme en acció” impulsat des de l’agrupació del PSC de Tarragona amb l’objectiu de generar un espai de debat i d’anàlisi sobre qüestions que afecten directament la nostra societat i que tenen una incidència directa també en el nostre àmbit local.

El debat comptarà amb la intervenció de Noor Alchikh, siriana especialitzada en el conflicte armat a Síria, Marina Vidal, tècnica en cooperació internacional a l’Ajuntament de Tarragona, Joan Reventós, director del Comitè Català d’ACNUR, i Òscar Camps, director de Proactiva Open Arms. El debat serà moderat per Ivana Martínez, tinent d’alcalde i consellera delegada de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona.

Informació complementària:Els ponents estaran a disposició dels mitjans de comunicació demà dimarts a les 18.45h a la mateixa seu de l’IMET, a l’avinguda Ramon i Cajal, 70, de Tarragona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada