dijous, 11 de desembre del 2014

COMUNICAT DEL PSC EN RELACIÓ AL PROJECTE DE BCN WORLD




El diputat socialista Xavier Sabaté ha valorat negativament la retirada de Veremonte del projecte de desenvolupament dels Complexos Turístics Integrats (CTI) dins l’àmbit del CRT de Vila-seca i Salou i espera que el Govern de la Generalitat estigui a l’alçada durant els propers mesos

En aquest sentit, Xavier Sabaté, ha declarat:

1 - Catalunya necessita d’empresaris que contribueixin a l’extensió del nostre teixit productiu i a la generació de llocs de treball i no a especular quants diners es poden guanyar abans de començar l’activitat productiva comprant i venent terrenys.

2 - Rebutgem excuses com que “no es coneixen els termes del Pla Director Urbanístic” perquè tothom sap que seran les suficients com per desenvolupar l’activitat prevista per la llei i que sobradament coneixia l’empresa Veremonte i el sr. Bañuelos.

3 – La gestió dels terrenys per part del sector públic ha de suposar una garantia de transparència i control que treballarem perquè el Govern acompleixi.

4 – Espero que la gestió del govern a partir d’ara sigui el suficientment eficient i satisfactori com perquè no s’utilitzin recursos públics dineraris en la gestió dels terrenys que avui s’ha compromès a gestionar.

5 – Tan important és per a nosaltres la gestió dels terrenys per part de l’INCASOL com la continuïtat dels treballs de planificació urbanística amb dues condicions:

-        Que es tramiti com s’està fent fins ara tot el territori i no només dels terrenys que avui l’INCASOL es compromet a gestionar i sobre els quals ha signat una opció de compra.



-        Que, tal com el PSC sempre ha defensat, no hi hagi usos residencials en tot l’àmbit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada