dimecres, 5 de febrer del 2014

LA JSC DE TARRAGONA IMPULSA UNA CAMPANYA CONTRA LA LLEI DE L’AVORTAMENT DEL PP



La JSC de Tarragona ha iniciat avui una campanya que sota el lema “jo decideixo” vol mobilitzar la ciutadania tarragonina contra el pas enrera retrògrad que suposa la reforma de la llei de l’avortament que vol tirar endavant el Govern del PP.

La campanya consisteix en la divulgació de material gràfic i explicatiu al carrer i a les xarxes socials sobre els efectes devastadors que tindrà la reforma del PP un cop entri en vigor.

Segons el primer secretari de l’agrupació, Eloi Menasanch, “el Govern del PP ha mostrat la seva veritable cara en voler atemptar contra el dret de les dones a exercir la seva maternitat i la seva sexualitat de manera lliure. Rajoy i Gallardón volen impulsar una reforma insensata per satisfer l’extrema dreta que no té paral·lel en el conjunt de la Unió Europea i que ha rebut el rebuig pràcticament unànime de la resta de forces polítiques, de les associacions de defensa dels drets de les dones i dels professionals sanitaris i jurídics de tot el país.”

“Des de la JSC no ens callarem davant d’aquesta nova regulació que tan sols aconseguirà incrementar les dificultats i patiment de les dones convertint l’avortament en un delicte tipificat en el codi penal. Crec honestament que el PP s’ha superat a sí mateix en el llarg llistat de despropòsits que ve acumulant des de que va guanyar les eleccions prometent que tenien “la formula para generar ocupación y empleo”. Una “formula” estèril com van demostrar ahir mateix les dades de l’atur.”


Finalment, la JSC de Tarragona ha emplaçat al portaveu del PP a Tarragona, Alejandro Fernández, a què rectifiqui les seves lamentables declaracions en les què afirmava que les dones no tenien dret a l’avortament. “Ara resulta què és el senyor Fernández qui defineix els drets de les dones? Des de la JSC no abdicarem en la nostra lluita per defensar uns drets que són conseqüència directa d’una lluita històrica de les dones. Una lluita on, per cert, no van figurar els avantpassats polítics del senyor Fernández.”        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada