dimarts, 8 de maig del 2012

ELEGIDA PER UNANIMITAT LA NOVA EXECUTIVA DEL PSC DEL BAIX CAMP



L’agrupació socialista del Baix Camp ha elegit en assemblea als membres de la nova executiva que ha de dirigir la comarca en els propers quatre anys.



L’executiva ha estat elegida per unanimitat del centenar llarg d’afiliats, simpatitzants i càrrecs electes que han assistit a l’assemblea. La nova comissió executiva combina experiència i renovació i en destaca la incorporació de força gent jove.


Així doncs, l’alcalde de Vilanova d’Escornalbou Sergi Ciurana, és el nou primer secretari del PSC del Baix Camp, el fins ara primer secretari, Ernest Aymamí, és el president i el reusenc Germà López és el vice-president. Diana Salvadó passa a ser presidenta de l’assemblea, Josep Maria Rovira, vice-primer secretari, Carles Freixes, secretari d’organització, Enric Llorens, d’implantació territorial, Josep Masdeu, de política municipal, i David Lafuente d’administració i finances.


La nova executiva socialista al Baix Camp es completa amb les següents persones: Eduard Planes, Joan Gili, Cristina Borràs, Merche Jiménez, Josep Maria Sabaté, Llorenç Torruella, Pere Carrasco, Anna Trujillo, Laura Craiu, Marcel•lí Garriga, Josep Llong, Judith Espinosa, Noemí Aymamí, Pablo López i Julian Serrano.


El primer secretari del PSC del Baix Camp, Sergi Ciurana ha destacat que “la nova executiva reflexa un relleu generacional, amb la incorporació de gent jove molt arrelada a la comarca, i representa a tots els municipis i racons del Baix Camp. La presència de tants afiliats a l’assemblea demostra les ganes de la gent per treballar i tornar a representar, ara més que mai tenint en compte les retallades de la dreta, els anhels, interessos i aspiracions dels habitants del Baix Camp.”


Finalment, el fins ara primer secretari, Ernest Aymamí, deixa aquesta responsabilitat política després de 12 anys. En la seva intervenció va remarcar “el meu agraïment al suport que durant tot aquest temps he tingut de tots els companys de la comarca, que sempre han estat al meu costat i que tant m’han facilitat la feina.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada