dimarts, 14 de febrer del 2012

ROSA MARIA IBARRA, PRESIDENTA DEL CONSELL DE FEDERACIÓ DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA


La portaveu socialista a l’Ajuntament de Valls, Rosa Maria Ibarra, ha estat elegida com a presidenta del Consell de Federació del PSC del Camp de Tarragona en el Congrés que la federació dels socialistes de les comarques tarragonines va celebrar dissabte passat a Tarragona.

Així mateix, el Congrés també va elegir Núria Segú, diputada vallenca del PSC al Parlament, com a secretaria de política institucional i parlamentària de la nova comissió executiva. Per la seva banda, Sara Pagà, membre de l’executiva de l’agrupació socialista de Valls, és la titular de la nova secretaria d’acció social del PSC del Camp de Tarragona.

Finalment, el Congrés de la Federació també va elegir als membres de la federació que formaran part del Consell Nacional del PSC, el màxim òrgan del partit entre congressos. Així, Rosa Maria Ibarra i Sara Pagà representaran al socialisme vallenc al Consell Nacional del partit.

En relació al Congrés, Núria Segú ha assegurat que “des del PSC de Valls estem molt satisfets per l’empenta del projecte socialista a les comarques tarragonines en aquesta nova etapa marcada per la renovació. Així mateix, estic convençuda que Valls i el conjunt de l’Alt Camp tindran un bon interlocutor en la figura de Josep Fèlix Ballesteros, el nou primer secretari de la federació del PSC del Camp de Tarragona.”

“Tots som plenament conscients que en aquests moments hem d’estar al costat de la gent, sobretot d’aquells que pitjor ho estan passant com a conseqüència de la crisi, que ha de fer front a les retallades socials que CiU i PP impulsen un dia sí i un altre també. En aquest sentit, la creació de nova ocupació serà la nostra prioritat absoluta.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada