dilluns, 20 de febrer del 2012

JOSEP ANTON BURGASÉ I JAVIER VILLAMAYOR: “VOLEM LIDERAR EL PROCÉS D’ELECCIÓ DE LA NOVA EXECUTIVA DE L’AGRUPACIÓ SOCIALISTA DE TARRAGONA”


Aquest dilluns per la tarda s’ha presentat un manifest que sota el títol “un PSC compromès amb Tarragona. Per una Tarragona de progrés” pretén vehicular el procés de revitalització del projecte socialista i la configuració de la nova comissió executiva en la nova etapa que s’inicia a l’agrupació socialista de Tarragona.

Josep Anton Burgasé i Javier Villamayor han presentat el manifest i s’han mostrat disposats “a liderar aquest procés d’elecció de la nova direcció del PSC de Tarragona. Volem sumar, no venim a discutir de noms, sinó a dissenyar el full de ruta per a la ciutat i pel projecte progressista que defensem i que tingui quants més avals millor. Volem cercar el consens en el si del PSC de Tarragona.”

“Aquest manifest, elaborat per un ampli grup d’homes i dones progressistes, és l’expressió de la suma de totes les sensibilitats del partit. En aquests moments de greus retallades dels drets bàsics dels ciutadans ens cal més que mai una organització política molt ben organitzada que sigui capaç de defensar els drets dels tarragonins actualment en perill pels atacs de la dreta neoliberal.”

Segons ha destacat Josep Anton Burgasé, “no volem fer aquest camí sols. Ans al contrari, volem quanta més participació millor. Per assolir aquesta finalitat ja anunciem que durant les properes setmanes organitzarem reunions amb tots els afiliats i simpatitzants de l’agrupació i amb les entitats socials a fi i efecte d’incorporar les aportacions de tothom per garantir el futur d’aquesta Tarragona de progrés que ens uneix a tots.”

En aquest manifest es defineix el PSC com una força política transformadora, de progrés, feminista, ecologista, que defensa la igualtat d’oportunitats, la diversitat i el laicisme. Així mateix, fixa la lluita contra la crisi i la generació de nous llocs de treball com l’objectiu número u de l’agrupació pels propers quatre anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada