divendres, 10 de febrer del 2012

EL PSC DENUNCIA QUE EL PP S’ABSTÉ DE VOTAR LES SEVES PRÒPIES ESMENES AL PARLAMENT IMPEDINT AIXÍ NOVES INVERSIONS AL CAMP DE TARRAGONA


La diputada socialista al Parlament per Tarragona, Núria Segú, ha qualificat “d’espectacle esperpentic” la decisió que han adoptat avui els diputats del PP d’abstenir-se en la votació de les pròpies esmenes presentades pel PP. “El PP s’absté de votar les esmenes del PP”, ha explicat la diputada vallenca.

“El PP ha renunciat, en la comissió d’economia del Parlament, a votar les seves pròpies esmenes als pressupostos, moltes de les quals feien referència a les comarques tarragonines. El fet inaudit ha estat veure com els diputats del PP s’abstenien per evitar que s’aprovessin les seves pròpies esmenes, ja que moltes d’aquestes coincidien o podien tenir el suport de la resta de grups, tret de CiU, i d’aquesta manera haurien tirat endavant.”

A nivell de les comarques tarragonines, Núria Segú ha explicat que amb el vot favorable dels populars s’haguessin aprovat les esmenes que demanaven l’ampliació de l’escola de Vilallonga del Camp, garantir la ubicació i l’autonomia de les escoles Olga Xirinacs de Tarragona i Isabel Basora i Reus 21 de Reus, les ajudes de la llei de barris als municipis tarragonins i remodelar i rehabilitar la sisena planta de la residència de l’ICASS de l’avinguda Segle XX de Reus.

La diputada socialista ha qualificat de “burla i frau a la democràcia” l’actuació dels diputats del PP avui al Parlament. “De fet, la sintonia política que viuen CiU i PP ja ha passat d’entente cordiale a ser un autèntic matrimoni de fet. Els demanem que, per respecte a la ciutadania que diuen representar, es deixin de comèdies de mal gust i reconeguin el pacte que de facto existeix entre convergents i populars.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada