dissabte, 11 de febrer del 2012

JOSEP FÈLIX BALLESTEROS ELEGIT PRIMER SECRETARI DEL PSC DEL CAMP DE TARRAGONA AMB EL 98% DELS VOTS DELS DELEGATS


Josep Fèlix Ballesteros ha estat elegit primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona pels propers quatre anys. Ballesteros ha obtingut el suport del 98% dels 135 delegats al Congrés que representaven a totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

Pel que fa a la nova Comissió Executiva, en destaca l’entrada d’un nombrós grup de persones joves que ja disposen d’una sòlida formació així com per la presència de persones amb un llarg bagatge i experiència política. Així, han estat elegits membres de l’executiva: Xavier Sabaté, com a president, Francesc Vallès, com a viceprimer secretari i portaveu, Joan Ruiz, com a secretari d’organització, Imma Costa, com a secretaria d’implantació territorial, Martina García, com a adjunta a aquesta secretaria i Josep Maria Bonet, com a secretari d’acció política i electoral.

També han estat elegits membres de l’executiva els titulars de les següents secretaries: Josep Masdeu (política municipal), Núria Segú (política institucional i parlamentària), Judith Alberich (polítiques sectorials), Ramon Aleu (finances), Aurora Rodríguez (polítiques d’igualtat), Josep Allueva (comunicació i xarxes socials), David González (nova ciutadania), Gustavo Cuadrado (formació), Luis Rosendo (gent gran), Salvador Ferré (cohesió territorial), Begoña Floria (sostenibilitat i mobilitat), Sara Pagà (acció social), Diana Salvador (educació), Josep Maria Sabaté (salut), Eloi Manasanch (cultura), Àngel Clua (política industrial), Maricel Llaveria (comerç i turisme), Noemí Aymamí (agricultura, món rural i pesca), Iolanda Almagro (universitat i recerca), Nestor Cañete (justícia i seguretat), i Kenneth Martínez (moviments socials).

Completen la nova comissió executiva de la federació com a vocals: Begoña Álvarez, Pere Domènech, Jaume Domínguez, Olga Martínez, Tomasa Molina, Teresa Pallarès i Marta Pons.

Cal remarcar que el Congrés dels socialistes del Camp de Tarragona ha comptat amb l’assistència del secretari d’acció política del PSC, Antoni Balmon, i del primer secretari del partit, Pere Navarro.

En la seva intervenció, Josep Fèlix Ballesteros ha destacat que “els socialistes tarragonins, en aquesta nova etapa, només estem preocupats pels problemes reals de la gent i per estar al seu costat en aquests moments de dificultats, no mirem de portes en dintre. Abocarem aquests propers quatre anys precisament a això, a treballar sense descans per generar ocupació i per estar al costat de les persones, dels emprenedors i de les classes populars i mitjanes.”

“Necessitem més honestedat que mai, més idees d’esquerra que mai, més feina que mai i més generositat que mai perquè volem que tant el país com les nostres comarques estiguin en mans de tots, i no només d’uns quants. Aquest és el nostre compromís i per això treballem i ho continuarem fent durant aquests propers quatre anys”, ha conclòs el nou primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada