divendres, 9 de juliol del 2010

LA JSC DE TARRAGONA DEMANA A CIU QUE RETIRI EL DOMINI “TARRAGONAJOVE.CAT” DE LES ACTIVITATS QUE IMPULSA COM A PARTIT POLÍTIC


La JSC de Tarragona ha demanat avui a CiU que retiri el domini “tarragonajove.cat” de les activitats que impulsa com a partit polític. Segons Mario Burzurí, primer secretari de la JSC de Tarragona, “l’ús partidista, per part de CiU, d’un domini genèric que és de tots només aconsegueix crear confusió, a banda de ser èticament reprovable.”

En concret, la JSC de Tarragona crítica l’actitud de CiU d’adquirir el domini “tarragonajove.cat” temps després de la renovació per part de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Tarragona de la web “tarragonajove.org”. “L’únic que aconsegueix CiU amb aquesta actitud és generar confusió entre les activitats que s’organitzen des de l’àrea de joventut amb les que ells poden dur a terme com a organització política. El que dic, una maniobra indigna que només busca aprofitar una campanya institucional per a obtenir un rèdit partidista i electoralista.”

Mario Burzurí també ha recordat “la passivitat que CiU va exhibir durant 18 anys de Govern a l’Ajuntament de Tarragona en relació al jovent de la nostra ciutat. Una passivitat que contrasta amb el dinamisme de l’actual equip de Govern, liderat per l’alcalde Ballesteros, que confia i aposta per la joventut, generant i creant projectes com el primer pla d’equipaments, l’oficina d’informació juvenil i altres programes dedicats a les necessitats del jovent de Tarragona.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada