divendres, 16 de juliol del 2010

SALOU, CAMBRILS I VILA-SECA VAN REGISTRAR 3.831 NOUS CONTRACTES DE TREBALL DURANT EL PASSAT MES DE JUNY


“La Costa Daurada lidera la creació l’ocupació a Tarragona. El passat mes de juny a Salou, Cambrils i Vila-seca es van signar un total de 3.831 nous contractes de treball, les millores dades dels darrers anys, 681 contractes més que el passat mes de maig”, així ho ha confirmat aquest diumenge Joan Ruiz, diputat del PSC per Tarragona i membre de la Comissió de Treball del Congrés.

Desglossant les dades municipi a municipi, a Salou es van signar 1.719 nous contractes (dels quals 1.651 al sector serveis), a Salou 1.002 contractes (863 al sector serveis), i a Vila-seca 1.110 nous contractes (942 al sector serveis). En molt menor mesura també es va crear nova ocupació a la construcció i a la indústria.

Segons Joan Ruiz, “l’extraordinari dinamisme del sector turístic del nostre litoral és una de les garanties que ens indiquen què al Camp de Tarragona disposem d’unes bases més sòlides que altres regions del país per sortir de la crisi més ràpidament. De fet, les darreres dades econòmiques ens assenyalen que el pitjor de la crisi ja ha passat (augment dels contractes de treball, reducció de l’atur, augment dels cotitzants a la Seguretat Social...) i també que les mesures endegades tant pel Govern central com per la Generalitat estan donant resultats. Ara el que cal es mantenir el rumb per aconseguir que aquest nivell de creació de nova ocupació es mantingui un cop acabi la campanya d’estiu.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada