dijous, 29 de juliol del 2010

EL SÍNDIC DE GREUGES DE CATALUNYA DÓNA LA RAÓ AL PSC DE PERAFORT I EMPLAÇA A L’ALCALDE A DONAR RESPOSTA ALS ESCRITS SOCIALISTES


El primer secretari del PSC de Perafort i Puigdelfí, Daniel Esparza, ha explicat avui que “el Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, ha contestat per escrit a la nostra denúncia en relació a la manca de resposta que l’alcalde dóna, sistemàticament, a les nostres propostes i plantejaments. Doncs bé, el Síndic ens dóna la raó i emplaça a l’alcalde a respondre als nostres requeriments d’acord amb la Llei Orgànica 4/2001, reguladora del Dret de Petició.”

Daniel Esparza s’ha mostrat “molt satisfet” per la resposta del Síndic de Greuges de Catalunya ja que “va en la línia d’aconseguir quelcom tan evident i de sentit comú com que l’alcalde respongui als nostres escrits on es demana explícitament un aclariment o actuació d’acord amb els tràmits que estableix el procediment administratiu. El que considerem inaudit és que aquest senyor s’entesti en ignorar a un partit, el PSC, que també representa a una part de la ciutadania del poble.”

El dirigent socialista afirma que “ens hem trobat des de sempre una actitud reiterada de menyspreu, falta de respecte i d’autisme polític per part de l’alcalde. Parlo de la manca de resposta a temes tan elementals com el mal estat de determinades atraccions pels nens en zones públiques. Doncs bé, ni això es digna l’alcalde a contestar.”

Daniel Esparza confia en què la resposta del Síndic de Greuges faci reflexionar a l’alcalde “sobre la necessitat d’escoltar veus que no siguin únicament la seva. Si ho fa, trobarà sempre la ma estesa i la voluntat de diàleg i d’arribar a punts d’acord dels socialistes de Perafort”, ha assegurat el primer secretari dels socialista de Perafort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada