dijous, 20 de març del 2014

XAVIER SABATÉ: “CiU I ERC HAN REBUTJAT TORNAR LA TERCERA PLANTA DE L’ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE TARRAGONA”



El diputat socialista al Parlament per Tarragona, Xavier Sabaté, ha denunciat aquest dijous que “CiU i ERC han rebutjat avui al Parlament tornar la tercera planta de l’escola oficial d’idiomes de Tarragona. Continuaran ocupant escoles els serveis administratius de la Generalitat?”, s’ha preguntat el diputat tarragoní.

Segons Xavier Sabaté, “el Govern i ERC han descobert la sopa d’all: ocupar biblioteques i sales de les escoles per als serveis administratius”. En aquest sentit, ha preguntat “si és aquesta la manera de solucionar els lloguers per part de la Generalitat.”

“Els socialistes ens veiem obligats a denunciar, un cop més, la discriminació que pateix Tarragona per part d’aquest Govern. Precisament, l’escola oficial d’idiomes és ara més necessària que mai per donar suport a unes necessitats que aniran in crescendo.”

Tot i això, els grups han aprovat per unanimitat instar al Govern a què signi el contracte d’arrendament de l’edifici amb l’Ajuntament de Tarragona.


Finalment, Xavier Sabaté ha denunciat també “l’increment de preus exponencial de les taxes de l’EOI. De 176 euros que es paguen ara passarem a 275 euros en primera matrícula (per tant, un increment del 40%), de 412 euros en segona matrícula i de 495 euros en tercera matrícula pel curs vinent. En aquests temps de crisi en què tan important és la formació i l’aprenentatge de llengües estrangeres aquest augment desproporcionat de preus obligarà a molts estudiants que no puguin pagar-se la matricula a quedar-ne exclosos. És aquest el país “lliure” que volem?”, ha conclòs el diputat tarragoní.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada