dilluns, 10 de març del 2014

EL PSC PRESENTA UNA BATERIA DE PREGUNTES AL PARLAMENT EN RELACIÓ A LA POSSIBLE PÈRDUA DE COMBOIS DE TREN ENTRE VALLS I BARCELONA



La diputada del PSC per Tarragona Núria Segú ha anunciat que aquest matí el grup socialista ha entrat al registre del Parlament una bateria de preguntes en relació a la possible pèrdua de combois de tren entre Valls i Barcelona.

En concret, els socialistes volen saber que hi ha de cert en la possible supressió de serveis regionals de tren entre Sant Vicenç de Calders i la Plana de Picamoixons, i si hi ha alguna relació entre aquesta possible reducció del servei i l’increment de combois anunciat pel secretari d’infraestructures de la Generalitat del servei de rodalies del litoral tarragoní.

Així mateix, el PSC ha preguntat al Govern si té previst realitzar canvis en el servei de la R13 entre la Plana de Picamoixons i Sant Vicenç, els horaris i el nombre de trens que fan actualment aquest servei i les previsions per al 2014. Els socialistes també volen saber com pensa afrontar el Govern les necessitats de mobilitat per tren entre Valls i Barcelona.

“És veritat que cal millorar el servei i les freqüències de les línies regionals de la costa però nosaltres entenem que això en cap cas ha d’anar en detriment de la mobilitat dels ciutadans de l’interior de les comarques tarragonines que ja acusen un servei ferroviari amb Barcelona i la seva connurbació urbana molt deficitari.”


La diputada vallenca ha afegit que “el Govern ha de donar una resposta immediata a aquests indicis i rumors que apunten a una pèrdua de combois de tren de l’interior cap al servei litoral. Valls i l’Alt Camp necessiten també com l’aire que respiren una bona xarxa de comunicacions per garantir la mobilitat dels seus habitants i la competitivitat de la seva economia. Suprimir combois per traslladar-los cap a la costa seria un error gravíssim que perjudicaria Valls, l’Alt Camp i també les comarques veïnes de la Conca de Barberà i del Prioriat.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada