dijous, 23 de gener del 2014

NÚRIA SEGÚ: “CAP NI UNA DE LES ESMENES QUE HAN PACTAT CIU I ERC BENEFICIEN A TARRAGONA, NI UNA SOLA. ÉS VERGONYÓS!”



La diputada socialista Núria Segú ha acusat aquest dijous als diputats de CiU i ERC al Parlament per Tarragona de burlar-se del territori que diuen representar. “No m’agrada el qualificatiu però no em surt cap altre que defineixi tant a la perfecció què és el que han fet CiU i ERC en aquests pressupostos. Tothom, i quan dic tothom –no tan sols la resta de partits polítics sinó també entitats i associacions del territori com les cambres de comerc, etc.- van demanar que durant les negociacions de les esmenes al Parlament es corregís la desinversió que en el marc d’aquests pressupostos patien les comarques tarragonines. I què és el que han fet CiU i ERC? Res, literalment res, no han aprovat ni una sola esmena favorable a Tarragona. Ni una, encara que fos per dissimular.”

Així, Núria Segú ha denunciat que el paquet d’esmenes aprovat conjuntament per convergents i republicans per afegir als pressupostos de la Generalitat per al 2014 no hi ha ni una sola inversió per a les comarques del Camp de Tarragona. “Trobem partides addicionals destinades al consorci hospitalari de Vic, a l’escola d’Abrera, a l’hospital de Viladecans, i inversions per a les comarques del Vallès, Baix Llobregat, Osona, Maresme, etc. però cap ni una a partir del Baix Penedès en direcció sud. És que els tarragonins no figurem al mapa mental dels diputats de CiU i ERC?”

En aquest sentit, la diputada vallenca ha emplaçat als diputats nacionalistes de CiU i ERC per Tarragona “a què es treguin el son de les orelles” i que “es posin a treballar” per garantir per Tarragona el volum d’inversions que mereix, com a mínim, pel pes de la seva població i de la seva economia en el conjunt de Catalunya. “Però com es pot justificar que el Camp de Tarragona rebi tan sols 47 milions d’euros en aquests pressupostos quan l’àmbit de Ponent (amb una població inferior) rep més de 106 milions d’euros? Són uns pressupostos impresentables, així de clar.”


Finalment, Núria Segú ha demanat als grups de CiU i d’ERC a què canviïn l’argumentari d’atribuir tots els seus fracassos “a Madrid, el tripartit i la crisi econòmica. Deixant de banda la paradoxa que ERC formava part del Govern a qui ara s’atribueixen tots els mals ja va sent hora que els grups que sostenen al Govern assumeixin la seva responsabilitat. El senyor Mas és president de la Generalitat des del desembre de 2010 i ja estem al 2014, temps més que de sobra per haver demostrat alguna acció eficaç per la ciutadania de Tarragona. Encara que sigui una de sola..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada