dijous, 4 de juliol del 2013

EL PSC PREGUNTA AL GOVERN SOBRE EL PERQUÈ S’HA DESCARTAT LA MUSEÏTZACIÓ DEL CIRC ROMÀ DE TARRAGONA DELS FONS FEDER



El grup socialista al Parlament ha preguntat al Govern sobre els criteris que ha emprat per descartar la museïtzació del circ romà de Tarragona com a projecte per a ser finançat a través dels fons FEDER. Així mateix, el PSC requereix al Govern que expliqui quins criteris l’han guiat a elegir els projectes presentats per les entitats locals per a que optin a ser cofinançats a través d’aquests recursos de la Unió Europea.

Segons el diputat socialista, Xavier Sabaté, “estem davant de l’enèsim menyspreu del Govern d’Artur Mas als ciutadans de Tarragona. No pot ser que una ciutat que esdevé un referent nacional en relació al seu patrimoni històric i arqueològic quedi al marge d’aquestes inversions per culpa de les decisions arbitràries d’alguns buròcrates de Barcelona.”   

En aquest sentit, el diputat tarragoní ha recordat “que plou sobre mullat. Només cal recordar que la ciutat de Tarragona, amb més de 140.000 habitants, tan sols va rebre 3,6 milions d’euros d’inversions en els darrers pressupostos del Govern de CiU, la quantitat inversora més baixa en lustres.”


“Cada cop és més clar que la ciutat de Tarragona no està en l’agenda del Govern d’Artur Mas. Només hem de tenir present que la inversió per habitant en el marc dels pressupostos de CiU és d’uns misèrrims 26 euros per cada tarragoní mentre que la mitjana catalana se situa en els 214 euros per habitant. I què diuen d’aquest menyspreu permanent els diputats tarragonins de CiU i especialment el delegat del Govern Joaquim Nin? Res de res. El seu silenci els fa còmplices d’aquesta befa del Govern de la Generalitat als ciutadans de Tarragona”, ha afirmat Xavier Sabaté.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada