dimecres, 20 de febrer del 2013

MARIA JESÚS SEQUERA: “LA REFORMA LABORAL DEL PP HA FET CREIXER L’ATUR EN 790 PERSONES EN NOMÉS UN ANY AL BAIX PENEDÈS”




La senadora socialista Maria Jesús Sequera ha alertat aquest dimecres “dels efectes devastadors de la reforma laboral impulsada pel Govern del PP, amb el suport de CiU, en una comarca, el Baix Penedès, ja greument sacsejada per la crisi econòmica i l’augment de l’atur com a conseqüència de la seva vinculació amb el sector de la construcció.”

Així, segons la regidora del PSC, “durant aquest primer any de vigència de la reforma laboral l’atur a la nostra comarca ha crescut en 790 persones més, de manera que en aquests moments l’atur al Baix Penedès ja supera, per primer cop, les 12.000 persones. A més, unes 1.600 famílies del Baix Penedès tenen a tots els seus membres, repeteixo, a tots, a l’atur, amb el que això suposa per una comarca d’uns 100.000 habitants.”

La mateixa Maria Jesús Sequera ha reconegut haver experimentat “un acusat sentiment de perplexitat” en escoltar el balanç que Mariano Rajoy feia d’aquest primer any de reforma laboral. “Quan el senyor Rajoy diu que la reforma laboral “está funcionando muy bien” què és el que pretén? Enganyar als ciutadans afirmant el contrari del que està passant? Burlar-se de la gent que està acusant els efectes perniciosos de les seves polítiques? Jo aconsello, amb humilitat, al senyor Rajoy que es doni una volta pels carrers i places de les nostres ciutats i que després tingui el coratge de repetir que tot “está funcionando muy bien.”   

En relació a aquesta qüestió, Sequera ha assegurat que l’augment de l’atur al Baix Penedès “és greu i molt alarmant. Ja fa temps que hem superat totes les línies vermelles. Des del grup socialista hem emplaçat diverses vegades a CiU i PP a impulsar en pla de xoc contra l’atur i de reactivació econòmica a la comarca però hem rebut sempre el menyspreu com a resposta. Reiterem l’oferta. Els ciutadans del Baix Penedès no poden esperar a que CiU i PP reconeguin d’una vegada per totes que aquestes agressives polítiques austericides ens porten a un carreró sense sortida i, sobretot, sense futur.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada