dijous, 14 de febrer del 2013

LA JSC DE LES COMARQUES TARRAGONINES DEMANEN LA CONVOCATÒRIA D’UN PLE DEL PARLAMENT PER TROBAR SOLUCIONS A L’ATUR JUVENIL



La JSC de les comarques tarragonines ha proposat aquest dijous un ple monogràfic al Parlament centrat en proposar mesures per resoldre l’alarmant taxa d’atur juvenil que té Catalunya.



Segons la primera secretària de la JSC tarragonina, Ivana Martínez, “els joves d’aquest país, i també els de les comarques tarragonines, es troben en situació de S.O.S. urgent i dramàtic. Sense risc a exagerar, podem afirmar objectivament que ens trobem en el pitjor escenari pels joves d’ençà els anys de la postguerra.”


“En aquests moments, a la província de Tarragona tenim més de 30.000 joves a l’atur el que suposa més del 50% del total. Uns joves que reben un únic consell per part de la Generalitat: que se’n vagin a servir cafès a Londres!”


En aquest sentit, Ivana Martínez ha denunciat que “mentre els joves han de fer front a aquesta situació que els condemna a no tenir futur el Govern de la Generalitat es dedica a impulsar el consell assessor de la transició nacional, com si no hi haguessin més problemes.”


Finalment, la dirigent de la JSC ha explicat que el grup socialista al Parlament impulsarà una moció per aprovar un pla destinat a pal•liar l’altíssima taxa d’atur que pateixen els joves catalans. “Demanem a la dreta que deixi per parlar del sexe dels àngels i que es dediqui a resoldre els problemes reals que tenen els joves d’aquest país”, ha emfatitzat Ivana Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada