dilluns, 18 de juny del 2012

MÉS D’UN CENTENAR DE PERSONES PARTICIPEN A L’ACTE DE CONSTITUCIÓ DE LA COORDINADORA COMARCAL DEL PSC DEL TARRAGONÈS




Més d’un centenar d’afiliats i simpatitzants socialistes han participat en l’acte de constitució de la coordinadora comarcal del PSC del Tarragonès que s’ha dut a terme aquest cap de setmana a Torredembarra.

A l’acte de constitució, que es va dur a terme a la sala Cal Maiam del municipi, van ser-hi presents els presidents de les agrupacions socialistes de la comarca i regidors, afiliats i simpatitzants del PSC del Tarragonès. Així mateix, l’acte també va comptar amb la presència del primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, de la secretària de polítiques europees del PSC, Esther Niubó, i del president de l’executiva del PSC del Camp de Tarragona, Xavier Sabaté.

Així, la coordinadora comarcal que va ser elegida està formada per les següents persones:

Primer Secretari: Carles Castillo (Tarragona)

Secretari d’organització i formació: Jordi Solé (Torredembarra)

Secretari institucional: Manuel Baeza (Perafort)

Secretari de política municipal: Abel Bacali (Creixell)

Secretaria de polítiques socials: Victòria Pelegrin (Tarragona)

Secretaria de joventut i participació: Jessica Moya (JSC Tarragona)

Segons el secretari d’organització i formació, Jordi Solé, “la nova coordinadora neix amb la voluntat de ser la veu política de la ciutadania progressista de la nostra comarca. Cada cop és més evident que l’entente CiU-PP que es va formar a molts municipis després de les eleccions municipals de l’any passat ha demostrat ja la seva ineficàcia. Estem convençuts de què el nou projecte socialista serà capaç de recuperar la confiança de molts ciutadans de progrés com ho demostra l’assistència massiva a aquest acte de constitució.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada