divendres, 1 de juny del 2012

JOAN RUIZ: “PLEGARÀ ARA EL SENYOR FERNÁNDEZ?”



“El dia que des de València es decideixi com ha d’anar el tercer fil a Tarragona jo plego”, són paraules textuals del diputat del PP per Tarragona, Alejandro Fernández, que aquesta mateixa setmana reiterava la seva oposició al projecte del tercer rail per connectar el Port de Tarragona amb vies d’ample internacional.



Pel diputat socialista, Joan Ruiz, “després del compromís de la ministra de Foment, Ana Pastor, amb representants de l’AEQT d’implantar aquest tercer fil a Tarragona ha arribat el moment de què el senyor Fernández sigui coherent i conseqüent amb les seves pròpies paraules i dimiteixi.”


Segons el diputat tarragoní, “el que ha passat és molt greu. De fet, estem davant d’un escenari polític inaudit que encara no havíem viscut. El senyor Fernández i el PP de Tarragona s’han passat mesos i mesos afirmant per activa i per passiva la seva oposició al tercer fil i la seva aposta per la línia Reus-Roda. Hem viscut l’espectacle esperpèntic del PP enviant notes de premsa des de Tarragona rectificant les declaracions de la ministra del Govern del PP en aquest tema reafirmant que a Tarragona no es faria el tercer fil... Tot, per conèixer ara per boca de la mateixa ministra que la decisió ferma del Govern del PP és apostar pel tercer fil.”


Davant d’aquesta tessitura, el diputat tarragoní s’ha preguntat “què fa exactament el senyor Fernández com a diputat del PP a Madrid? Es parla amb la ministra Pastor? No són ell i la senyora Pastor del mateix partit? No s’ocupa el senyor Fernández dels temes de Tarragona? No demanava lobbys per “sumar esforços i no anar cadascú a la seva”?”


Joan Ruiz ha remarcat que tant el Port de Tarragona, com el sector químic, com el teixit empresarial de Tarragona demanen comportaments responsables en temes clau pel futur de l’economia de la ciutat. “Els tarragonins no ens mereixem un diputat que vol imposar el seu criteri per damunt del que reclama la societat que afirma representar. Amb temes com aquest no s’hi juga, a menys que vulgui imitar al seu company de files, Rodrigo Rato. Cal que tothom tingui clar que si el projecte de tercer fil es perd serà per la negligència i la frivolitat del senyor Fernández.”


“En l’actual context de greu crisi econòmica demanem al Partit Popular que no provoqui més problemes dels que ja té el país, amb debats que sembla que només tenen a les seves files. Una mica de coherència i rigor, per favor!”, ha emfatitzat el diputat socialista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada