dissabte, 23 d’abril del 2011

ROSER CERDÀ ENCAPÇALARÀ LA CANDIDATURA “JUNTS PER L’ARGENTERA”


Roser Sardà i Ferré encapçalarà la candidatura “Junts per l’Argentera” que es presentarà a les eleccions municipals del 22 de maig en aquest municipi del Baix Camp.

L’alcaldable ha definit la seva candidatura com “un grup d’homes i dones que s’estimen el poble i que volen defensar el seu creixement harmònic. La nostra opció representa un canvi, aire nou a l’Ajuntament, que fomentarà la transparència i la participació ciutadana.

Els fills del poble Anna Grau i Eduard Cruset i el resident al municipi Matthew Barton completen la candidatura de “Junts per l’Argenetera”.

“Des de fa 54 anys dic sempre que sóc de l’Argentera perquè és un sentiment que porto al cor. Ara em vull dedicar a treballar amb intensitat pel poble des de l’Ajuntament. Nosaltres volem una Argentera per viure i per veure, un poble viu, on tots els seus habitants puguin desenvolupar el seu projecte de vida al municipi”, ha explicat Cerdà.

L’alcaldable de la nova formació ha afirmat que “la principal riquesa de l’Argentera és la seva gent. Per això nosaltres apostem per dotar a la gent gran del poble d’un nou espai social i impulsar un lloc d’esbarjo per als més joves. Així mateix, entenem que la preservació del nostre entorn natural és un objectiu essencial.”

“En definitiva, som gent que està enamorada de l’Argentera i que vol potenciar aquest sentiment d’amor i compromís pel poble treballant des de l’Ajuntament”, ha resumit Roser Cerdà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada