dimecres, 27 d’abril del 2011

JUDITH ALBERICH REPTA A MONTSERRAT CARRERAS A UN DEBAT CARA A CARA


El Primer Secretari de l’Agrupació Socialista de Cunit, José Luis Rodríguez, ha enviat una carta a la formació política de Convergència i Unió de Cunit en la qual li proposa la celebració d’un debat entre les caps de llista i candidates a l’alcaldia de Cunit, Sra. Montserrat Carreras i la Sra. Judith Alberich. L’objectiu d’aquesta proposta és confrontar idees i projectes pel Cunit dels propers quatre anys davant les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Davant les manifestacions dels partits de l’oposició proposant un debat entre les cinc formacions polítiques amb representació en el consistori, el PSC considera que aquesta proposta és producte del “tacticisme polític” i no aportaria cap valor afegit al municipi ni als electors. El model de debat que defensa el Partit dels i les Socialistes és el que es necessita en època electoral: la confrontació d’idees entre les dues úniques forces polítiques que poden aspirar a governar Cunit.

En l’article publicat per CiU al diari Cunit Digital en data 26 d’abril, s’afirma que “CiU no ha pactat un futur govern municipal a Cunit amb ningú” i manifesta que “és inviable un pacte amb el PP i amb el PSC”, a més de valorar com a demagògics els rumors de futur pacte de govern entre CiU, ERC i ICV. Tanmateix, si CiU manifesta que no pactarà amb el PP ni amb el PSC i vol governar, i considerant que és molt improbable les majories absolutes a Cunit, aquesta formació menteix. Per governar només li quedarà l’opció de pactar un futur govern amb ERC i ICV en el supòsit que puguin sumar, fet que mostra la manca d’escrúpols de CiU en les manifestacions públiques que fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada