dijous, 7 d’abril del 2011

PORTEM VALLS AL COR


Divendres passat vàrem dur a terme al Teatre Principal l’acte de presentació de la candidatura socialista a l’Ajuntament de Valls, l’acte que, tradicionalment, representa el tret de sortida de la precampanya electoral. He de confessar-vos que estic emocionada. Emocionada de veure el teatre ple de gom a gom per assistir a la presentació de la candidatura socialista. Més de 200 persones segons van reflexar els mitjans de comunicació.
Emocionada de veure com els alcaldes de Tarragona i Reus m’acompanyaven en aquest acte i les paraules que em dedicaven. Emocionada en companyia de la meva família, de tots els membres de la candidatura, de companys socialistes de Valls i comarca i de tants i tants amics i amigues.
Va ser un acte molt emotiu però també molt il•lustratiu perquè em va servir per reflexionar sobre alguna de les paraules que es van escoltar. M’apunto en especial una que van expressar els alcaldes de Tarragona i Reus i que vull compartir amb tots vosaltres: la necessitat de reforçar el pol Valls-Tarragona-Reus com un motor imprescindible per fer avançar, no només les tres ciutats, sinó el conjunt de les comarques tarragonines.
Des d’aquestes línies vull manifestar el meu compromís de defensar els interessos de Valls a tots els fòrum i òrgans institucionals on sigui necessari i també, per tant, en aquesta aliança triple que cal reforçar i que reforçarem.
Pel que fa a la meva intervenció, a banda de tornar a agrair de tot cor la vostra assistència, m’agradaria subratllar allò sobre el que vinc insistint des de fa setmanes: en aquests moments de greus dificultats, en plena crisi econòmica, el govern de la ciutat necessita de persones compromeses, un govern ocupat i preocupat per l'ocupació i la formació dels vallencs i vallenques, un govern garant del manteniment de serveis bàsics del nostre estat del benestar com la salut i l'educació.
Per desgràcia, aquests dies veiem com els ciutadans han de sortir al carrer per defensar l’Estat del benestar amenaçat per les retallades anunciades pel Govern de CiU en temes tan essencials com la sanitat o l’educació... Doncs bé, nosaltres tenim la convicció contrària, és quan hi ha més dificultats quan l’Administració ha de fer un esforç per prioritzar on destina els recursos que té i no pot ser que l'estalvi es faci a costa de posar en risc serveis que són els pilars de la igualtat i la equitat al nostre país en general i a Valls en particular.
Per això els socialistes presentem una candidatura amb persones implicades amb el teixit social i associatiu de la ciutat i preparades per assumir responsabilitats de Govern en les àrees que més afecten la vida quotidiana de la gent. Persones com vosaltres, amb les mateixes inquietuds i anhels, i amb les mateixes dificultats diàries.
Persones, com vam poder tornar a comprovar divendres passat, que s’estimen la seva ciutat, que la porten al cor, i que volen treballar des de l’Ajuntament per millorar la qualitat de vida de tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada