dimecres, 6 d’abril del 2011

PRESENTADA LA CANDIDATURA DEL PSC DE CALAFELL PER A LES ELECCIONS MUNICIPALS


L’agrupació socialista de Calafell va presentar oficialment ahir la seva candidatura per a les eleccions municipals del proper 22 de maig, en una llista encapçalada per l’actual alcalde, Jordi Sánchez.

L’acte, que va tenir lloc aquest dilluns al vespre a la sala d’actes de les dependències municipals de la Platja de Calafell i va comptar amb la presència de prop d’un centenar d’assistents entre militants i simpatitzants.

La presentació va anar precedida d’un breu discurs de Sánchez, que va destacar la circumstància de què en el moment actual el municipi ha de continuar la línia iniciada durant el mandat que ara s’acaba, un mandat que ha estat testimoni d’una transformació de Calafell més que considerable. Per tant, no és moment per a canvis que puguin fer aturar els avenços aconseguits. “S’ha treballat molt dur, i ara és el moment de rematar la feina”, va sentenciar l’actual alcalde.

També va fer referència a la circumstància anòmala de què, fins al moment actual, es presentin 14 partits a les municipals de Calafell. Sánchez es va referir a aquesta situació com a una “barbaritat”, i va afirmar què després d’haver-se aconseguit una legislatura sense inestabilitats l’eventualitat de tornar a aquestes seria extremadament negativa per al municipi.

Pel que fa a la llista presentada, a més d’incorporar, entre d’altres, als actuals membres que estan al govern municipal de Calafell, així com a destacats militants de l’agrupació socialista local, aporta algunes novetats significatives. Entre elles, cal ressaltar la presència en el número 6 del conegut empresari local Massimiliano Revello, així com la dels esportistes Toni Duart i Emma de Bargas, als números 8 i 10 respectivament. Una altra incorporació entre els deu primers llocs és la de la pedagoga Helena Rubio, al número 9.

En conjunt, la candidatura es composa dels següents noms, i per aquest ordre:

1. Jordi Sánchez Solsona

2. Teresa Cumplido Mancebo

3. Joan Carles Robert Poyatos

4. Yolanda Almagro Cardenote

5. Ramon Ferré Solé

6. Massimiliano Revello

7. José Bonilla Jiménez

8. Toni Duart Cardús

9. Helena Rubio Pérez

10.Emma de Bargas Peeters

11.Tomás Cachinero Tamayo

12. Adrià Serás Viola

13.Maria Josepa Sans Olmedo

14.Maria Isabel Bou Bayona

15.Lluís Espuis Morera

16. Ángeles Fernández Martín

17. Alberto Revilla Palacios

18. Rafael López Escobar

19. Miguel Corredera Plaza

20. Carmen Cabezas

21. Birgit Salip Jorgensen

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada